GAZİ ORTAOKULU ÖZEL EĞİTİM SINIFI BARTIN ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Yayınlanma Tarihi: 22.01.2024

GAZİ ORTAOKULU ÖZEL EĞİTİM
SINIFI BARTIN ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gazi Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri bulundukları ildeki sosyal ve kültürel çevreyi tanıyarak kendilerini geliştirmek amacıyla Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi’ni ziyaret etti.
Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri, Özel Eğitim Öğretmenleri Sevcan CEBECİ ÜNAL, Beren BAYRAK, Rehberlik Öğretmeni Canan ATAMAN, Müdür Yardımcısı Kamil AKGÖZ ve Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BÜYÜKŞAHİN eşliğinde Engelsiz Yaşam Alanını ve Eğitim Fakültesi’ni gezdiler. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma ÜNAL’ı ziyaret ettiler.Öğrenciler ile sohbet eden dekanımız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Aynı fakültede Resim Sergisi ve Müzik Dinletisine katılan ziyaretçiler son olarak, Bartın Milli Eğitim Müdürümüz Oğuzhan ACAR’ın katılımıyla gerçekleşen tiyatro oyununu izlediler. Tiyatro öncesinde Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Oğuzhan ACAR Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz ile sohbet etti. Tiyatro gösterisinin ardından ziyaretlerini sonlandıran Özel Eğitim Sınıfı öğrenci ve öğretmenleri kampüsten ayrıldılar.